Sidan innehåller annonslänkar
HOLISTIC

Vitamin D3 500 ML

Kontrollera pris

Köp nu

Kosttillskott med d-vitamin i flytande form. D-vitamin bidrar bl a till immunsystemets normal funktion och normal benstomme. Kategori Vitaminer  


Beställ Vitamin D3 500 ML på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamin D3 500 ML inom kategorin Vitaminer.

Läs mer...
Kategori: Vitaminer
Artikelnummer: 121600
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ätpinnar

Ätpinnar från Vargen & Thor

Se alla produkter
Riskokare

Riskokare från Ariete

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Playmobil

Playmobil är små leksaker av plast som började tillverkas 1974 i det dåvarande Västtyskland efter att oljekrisen 1973 gjort plast dyrt. Den dyra plasten gjorde att ett plastföretag valde att tillverka små och dyrare leksaker hellre än stora billiga byttor och spann av den dyrbara plastråvaran. Kopian Playbig förlorade en patentstrid och fick sluta tillverka en liknande produkt.

Riskokare

En riskokare är en typ av köksutrustning som används för att koka ris. Många elektriska riskokare består av en elplatta inbyggd i ett skal och en inre bunke med non-stickbehandling. I vissa fall medföljer galler eller insatser för ångkokning av bland annat potatis, grönsaker och fisk. Några av kokarna kan också användas för tillagning av exempelvis soppa till crème brûlée. En fördel med riskokare är att den känner av hur länge riset behöver koka. När riset är färdigt slår den automatiskt över från värme- till varmhållningsläge. Stora riskokare bör användas för kokning av stora mängder ris, annars bildas lätt en hård yta i botten. Det finns även mindre riskokare.