Sidan innehåller annonslänkar
Dexam

Dexam - School of Wok Wokpanna 30 cm Kolstål

399 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Wokpanna från Dexams serie School of Wok. Tillverkad i kolstål med vackert och praktiskt handtag i bambu. Kolstål tillåter höga temperaturer under tillagning för perfekt resultat vid exempelvis wokning. Bambuhandtaget är inte bara fint utan håller sig även svalt så att du inte bränner dig när du lagar mat. Det är dessutom skönt att hålla i och metallringen tillåter snygg upphängning. Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Wok´s youtube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst. - Wokpanna i kolstål med bambuhandtag. - Fungerar på både induktion och vanlig spis. - Får en naturlig nonstick-stekyta som gör den bättre med tiden. - Design med platt botten för moderna spishällar. - Del i serien School of Wok från Dexam. - Glöm inte att bränna in din wokpanna innan användning, se skötselråd.


Beställ Dexam - School of Wok Wokpanna 30 cm Kolstål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dexam - School of Wok Wokpanna 30 cm Kolstål inom kategorin Wokar.

Kategori: Wokar
Artikelnummer: 129538
Visa fler

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.