Sidan innehåller annonslänkar

Shampoo Litsea Cubeba

Jämför produkt Shampoo Litsea Cubeba online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Shampoo Litsea Cubeba i kategorin 20 på varumärket Rosenserien här hos oss.

Produktinformation

Rosenserien Shampoo for Hair and Body Litsea Cubeba är ett ekologisk schampo och duschkräm för kropp och hår. Med kameliaolja som ger glans och elasticitet.

Bra för torr hud och hårbotten. Mild ekologisk duschkräm och schampo i ett för både kropp och hår.

Rengör varsamt och har en återfuktar och vårdande effekt på hud och hår. Rosenserien Schampoo innehåller bland annat kameliaolja som vårdar och ger glans och elasticitet och passar alla hud- och hårtyper, men speciellt bra vid torr hud och hårbotten.

Uppfriskande citrusdoft från den asiatiska lagerväxten litsea cubeba. Löddrar även i saltvatten. .

Se gärna också

Body Butter Shaping

Rosenserien Shaping Body Butter är en uppstramande instensivkräm som ger huden extra fukt och näring och gör den mjuk och smidig. Shaping Body Butter kan användas över hela kroppen på torra partier där en extra fukt kan behövas. Krämen stramar upp huden och ger extra fukt, näring och effekt. Krämen återfuktar effektivt och gör huden sammetslen. Shaping Body Butter innehåller parakrasse som har en dokumenterat uppstramande effekt och rödklöver som gör huden mjuk och smidig. Passar alla hudtyper men är speciellt bra för riktigt torr hud. 100 % naturlig, 79 % ekologiskt certifierat innehåll och 100 % vegansk. Rosenseriens produkter är producerade i sverige och baserade på växter och örter från ekologiska odlingar. Produkterna testas inte på djur och har inga tillsatta syntetiska ämnen, alkohol eller mineraloljor

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023