Charlestonklänning, All that jazz flapper S

Beställ Charlestonklänning, All that jazz flapper S på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Charlestonklänning, All that jazz flapper S inom kategorin 20-talsfest.

Produktinformation

Welcome to the jazz party, denna underbara 20-talsklänning tar dig direkt in dansandes på gatsbyfesten. De fina fransarna på klänningen kommer svinga i dansstegen och den beiga undertonen i klänningen gör att du på avstånd ser ur som att du är klädd i spets. Komplettera din 20-tals outfit med cigarettförlängare, nätstrumpbyxor och peruk som passar till årtiondet.Elegantare än denna all that jazz klänningen kan det inte bli på festen. .

Se gärna också

Charlestonklänning, flapper silver L

Välkommna glada 20-talet med en flapperklänningModevärldens intåg kom med det glada 20-talet och kvinnorna gick klädda i charlestonklänning som även kallas flapper, tillsammans med cigarettförlängare, långa handskar och fjäderboa så visade man både stil och klass när man gick på härliga barer och lyssnade på jazz. Ta dig tillbaka till 20-talets härliga dagar på en Gatsbyfest och kom klädd enligt dresskoden i silver. Tillsammans med denna silvriga klänningen rekommenderar vi att köpa till ett pärlhalsband, en pageperuk, strumpbyxor och fjäderboa för en komplett look.Vill du vara lite mer gangster passar även en tommy gun bra som accessoar.I dräkten ingår klänning, handskar och pannband med fjäder.Boa ingår ej.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tabletter

Tabletter från Lind DNA

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Citronelles

Se alla produkter
Sopset

Sopset från Brabantia

Se alla produkter