Sidan innehåller annonslänkar

Barndräkt, godisprinsessa 110/116 cl

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Här kommer godisprinsessan från candylandMed denna härliga prinsessklänning behöver du aldrig säga bus eller godis, här är det godis 100% alla dagar i veckan. Denna sockersöta prinsessklänning med små polkagrisklubbor och godisdetaljer och skärp med orden candyland visar verkligen vad det är för sockerprinsessa som kommer gåendes.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Jumpsuit, Kill Bill The Bride Costume Medium

Är du ett stort fan av Quentin Tarantinos mästerverk Kill Bill då måste du klä ut dig i denna Bride Costume som är en officiellt licenserad dräkt med tillhörande svärd och fina detaljer. Leta reda på Bill på halloweenfesten och se till att han får straffet han är värd. Kill Bill är en av Tarantios mest kända filmer och att klä ut sig i den gula ikoniska dräkten gör att man gör kopplingen till filmvärlden direkt. Karaktären Beatrix Kiddo från filmen är en stark kvinna som tar sig igenom många olika motgångar i filmerna men är alltid stentuff igenom allt.Komplettera med lite blod för att få till en riktigt snygg halloween utklädnad. Annars håll den fläckfri under vanliga maskeradkvällar.Endast handtvätt max 30 grader.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024