Produktinformation

CHAMPAGNEGLAS MED TEXT I FIN PRESENTBOXHurra för alla mammor där ute! Detta champagneglaset är perfekt för att fira en nybliven mamma eller mamma på sin födelsedag, julklapp ja när som helst egentligen! Du kanske bara vill se till att mamma och pappa har koll på vems glas som är vems på nyåsafton. Hurra för alla mammor runt om i världen! Handdiskning förlänger tryckets livslängd.Volym 1,5 dlHöjd 19 cm

Se gärna också

Rullstolsdräkt, Disney Frozen häst -50%

Vem säger att bara du ska vara utklädd på kalaset, klä ut din rullstol med denna fina Disney Frozen rullstolsdräkt som gör att din rullstol blir vattenanden Nokk från Frost 2 filmen. När du klär ut dig till Elsa ser det ut som du rider fram på hästen.Ett jätteroligt sätt att klä ut sig på festerna. Den inställningsbara rullstolsdräkten går att fästa på de flesta manuella rullstolarna med hjul på en diameter på 24. Överdraget fästs på rullstolen med kardborreband och stödstavarna glider in i hylsor på ett lätt sätt.Elsa är den mest älskade och mäktigaste prinsessan av dem alla, hon kan styra vädret på ett magiskt sätt och tillsammans med vattenanden Nokk tar hon sig ut över haven i Frozen 2. Dekorera din fina rullstol till en magisk Disney-värld.Produktnamn på engelska: Adaptive wheelchair cover Ice Nokk.Mått: 89 cm hög, ca 114 cm lång.Viktig information: Passar de flesta manuella rullstolar upp till 24 däck, passar EJ på elektriska rullstolar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024