Sidan innehåller annonslänkar

Champagneglas, mamma

Beställ Champagneglas, mamma på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Champagneglas, mamma inom kategorin Alla produkter.

Produktinformation

CHAMPAGNEGLAS MED TEXT I FIN PRESENTBOXHurra för alla mammor där ute! Detta champagneglaset är perfekt för att fira en nybliven mamma eller mamma på sin födelsedag, julklapp ja när som helst egentligen! Du kanske bara vill se till att mamma och pappa har koll på vems glas som är vems på nyåsafton. Hurra för alla mammor runt om i världen! Handdiskning förlänger tryckets livslängd.Volym 1,5 dlHöjd 19 cm

Se gärna också

Hårfärg, Directions Cerise

Sätt färg på håret med Directions hårtonerDags för en förändring? Då kan Directions temporära hårfärger stilla ditt begär! Dessa fina hårfärger ger ditt utseende en rejäl förändring snabbt och enkelt. Satsa på en av alla olika Directions färger eller kombinera fler färger till önskad färgeffekt, alla Directions går att blanda med varandra för önskat resultat.  Directionsfärger är en toning som består av semipermanent pigment som sitter kvar i upp till 6 - 8 veckor beroende på hårkvalitet. Resultatet blir mer täckande ju blekare hår du har. En färgburk räcker till en kort frisyr, har du axellångt hår rekommenderar vi att du köper hem minst två färgburkar.För de mest levande resultaten rekommenderar vi att du applicerar på blekt hår utan mörka toner. Mjukt, silkeslent hår går aldrig ur stil. Det är därför alla Directions färger innehåller en konditionerande formula som ger näring till håret från första appliceringenDirections hårfärg instruktionerHårtoningen är enkel att använda och fungerar bra att blada.Börja med att noggrant läsa igenom medföljande instruktioner.Tvätta håret med pH balanserat schampo före applicering, använd INTE balsam inom 24h innan applicering.Skydda dina saker, ta på dig kläder du inte är rädd om eller en handduk, färgerna kommer lämna fläckar.Använd en kam om du vill fördela färgen jämnt över hela håret, kamma tills produkten börjar löddra.Låt verka, ju längre färgen verkar desto intensivare färg, minst 15-20 minuter.Skölj ordentligt med varmt vatten så överflödig färg försvinner, inte minst från huden, gnugga med en blöt handduk så får du lätt bort färgen.Voilà! Resultatet blir ett mjukt och glansigt hår där färgen varar i upp till 6 - 8 veckor. Därefter fyll på med färg eller färga om.Färga INTE ögonfransar eller ögonbryn.Om produkten kommer i kontakt med ögonen, skölj omedelbart med rent vatten. Färger kan ibland fläcka vissa ytor och material - använd med försiktighet. Directions hårtoner har inte en specifik livslängd på håret - resultatet kan variera. Blanda inte Directions med peroxid (blekmedel). För att uppnå ljusare nyanser än din nuvarande färg rekommenderar vi att du söker professionell rådgivning.Nyanser kan variera efter tillverkarens gottfinnande.Se innehållsförteckning i informationen på förpackningen.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serviser set

Serviser set från Gefle

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Pimpernel

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Kockums

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Royal Copenhagen

Se alla produkter