Sidan innehåller annonslänkar

Dräkt, astronaut silver M

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klä ut dig till amerikansk astronautHuston, we have a problem. Detta klassiska citat kommer du säga många gånger när du hoppar omkring på festen i denna silvriga astronautdräkt med en mjuk astronauthjälm i silver.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Dräkt, Chupa Chups godisklubba

Har du alltid drömt om att vara en godisklubba? Goda nyheter! Nu kan du klä ut dig till världens mest kända godisklubba, nämligen Chipa Chups. Detta märket av godisklubbor har funnits i affärerna längre och när man ser den ikoniska loggan blir man genast sugen på att äta en godisklubba.Dräkten består av en toppdel som ser ut som klubbans runda godis. Komplettera med vita byxor för att få till själva pinnens utseende.Godisdräkten som är lockande god - Chupa Chups godisklubba.Dräkten är one-size med öppen botten så den passar många.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024