Folieballong, AirLoonz astronaut 81x144 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med denna astronaut AirLoonz kan du snabbt dekorera upp rymd-kalaset med ett färdigt ballongarrangemang med en 144 cm hög astronaut som hälsar alla gäster välkomna på festen.Denna folieballong ska enbart fyllas med luft, den håller sig ståendes. AirLoonz ballonger har alltid två uppfyllnadspunkter, en på övre delen och en på basen den står på, du blåser lätt upp ballongen med en ballongpump.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Jumpsuit, Kill Bill The Bride Costume Medium

Är du ett stort fan av Quentin Tarantinos mästerverk Kill Bill då måste du klä ut dig i denna Bride Costume som är en officiellt licenserad dräkt med tillhörande svärd och fina detaljer. Leta reda på Bill på halloweenfesten och se till att han får straffet han är värd. Kill Bill är en av Tarantios mest kända filmer och att klä ut sig i den gula ikoniska dräkten gör att man gör kopplingen till filmvärlden direkt. Karaktären Beatrix Kiddo från filmen är en stark kvinna som tar sig igenom många olika motgångar i filmerna men är alltid stentuff igenom allt.Komplettera med lite blod för att få till en riktigt snygg halloween utklädnad. Annars håll den fläckfri under vanliga maskeradkvällar.Endast handtvätt max 30 grader.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024