Sidan innehåller annonslänkar

Godisklubba, Toe of Satan 20 g

Beställ Godisklubba, Toe of Satan 20 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Godisklubba, Toe of Satan 20 g inom kategorin Alla produkter.

Produktinformation

Klarar du av Toe of Satan?Har du varit sugen att prova på utmaningen Toe of Satan där du ska hålla klubban 5 minuter i munnen? Med en av världens hetaste godisklubbor som med sina 9 miljoner scoville ser till att din mun och svalj får en chili-resa utan dess like då ska du köpa denna godisklubban.Toe of Satan är 900 gånger starkare än en jalapeño och är inget för de men otålig mage som knappt klarar en paprika. Superstark godisklubba som brinner ordentligt!Rekommenderad ålder är från 15 år. Håll klubban borta från barn och djur.Konsumera på egen risk och hanteras med yttersta försiktighet!Var noga att aldrig ta på klubban och sedan peta i ögon eller näsa.Nettovikt 20 g.Lycka till med Toe of Satan utmaningen!

Se gärna också

Hårfärg, Directions Rubine

Sätt färg på håret med Directions hårtonerDags för en förändring? Då kan Directions temporära hårfärger stilla ditt begär! Dessa fina hårfärger ger ditt utseende en rejäl förändring snabbt och enkelt. Satsa på en av alla olika Directions färger eller kombinera fler färger till önskad färgeffekt, alla Directions går att blanda med varandra för önskat resultat.  Directionsfärger är en toning som består av semipermanent pigment som sitter kvar i upp till 6 - 8 veckor beroende på hårkvalitet. Resultatet blir mer täckande ju blekare hår du har. En färgburk räcker till en kort frisyr, har du axellångt hår rekommenderar vi att du köper hem minst två färgburkar.För de mest levande resultaten rekommenderar vi att du applicerar på blekt hår utan mörka toner. Mjukt, silkeslent hår går aldrig ur stil. Det är därför alla Directions färger innehåller en konditionerande formula som ger näring till håret från första appliceringenDirections hårfärg instruktionerHårtoningen är enkel att använda och fungerar bra att blada.Börja med att noggrant läsa igenom medföljande instruktioner.Tvätta håret med pH balanserat schampo före applicering, använd INTE balsam inom 24h innan applicering.Skydda dina saker, ta på dig kläder du inte är rädd om eller en handduk, färgerna kommer lämna fläckar.Använd en kam om du vill fördela färgen jämnt över hela håret, kamma tills produkten börjar löddra.Låt verka, ju längre färgen verkar desto intensivare färg, minst 15-20 minuter.Skölj ordentligt med varmt vatten så överflödig färg försvinner, inte minst från huden, gnugga med en blöt handduk så får du lätt bort färgen.Voilà! Resultatet blir ett mjukt och glansigt hår där färgen varar i upp till 6 - 8 veckor. Därefter fyll på med färg eller färga om.Färga INTE ögonfransar eller ögonbryn.Om produkten kommer i kontakt med ögonen, skölj omedelbart med rent vatten. Färger kan ibland fläcka vissa ytor och material - använd med försiktighet. Directions hårtoner har inte en specifik livslängd på håret - resultatet kan variera. Blanda inte Directions med peroxid (blekmedel). För att uppnå ljusare nyanser än din nuvarande färg rekommenderar vi att du söker professionell rådgivning.Nyanser kan variera efter tillverkarens gottfinnande.Se innehållsförteckning i informationen på förpackningen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blomkrukor

Blomkrukor från Vintage

Se alla produkter
Japanska knivar

Japanska knivar från Wüsthof

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från NEW NORDIC

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter