Sidan innehåller annonslänkar

Hi-Shine ballongglans 2840 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Latexballonger är det finaste man kan ha på ett kalas, men ska man fira lite längre tid så kan ballongerna få en matt yta, nu kan du spraya på Hi-Shine som gör att ballongen får en ny glansig yta som håller i flera dagar.Spraya på ett jämt lager på ballongen, du kan även stryka med en trasa för att få jämn beläggning på ballongen. Hi-Shine får ytan att glänsa som om den vore ny och du kan spraya på det direkt när ballongen är ny och den håller sig från dag 1.Vi har två olika förpackningar av Hi-Shine ballongglans, en mindre flaska som har sprayhuvud så du lätt kan spraya på ballonger och en större flaska för påfyllnad av den mindre flaskan.Hi-shine ballongglans räcker länge så du klarar dig med den mindre flaskan till vanliga kalas. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Jumpsuit, Kill Bill The Bride Costume Medium

Är du ett stort fan av Quentin Tarantinos mästerverk Kill Bill då måste du klä ut dig i denna Bride Costume som är en officiellt licenserad dräkt med tillhörande svärd och fina detaljer. Leta reda på Bill på halloweenfesten och se till att han får straffet han är värd. Kill Bill är en av Tarantios mest kända filmer och att klä ut sig i den gula ikoniska dräkten gör att man gör kopplingen till filmvärlden direkt. Karaktären Beatrix Kiddo från filmen är en stark kvinna som tar sig igenom många olika motgångar i filmerna men är alltid stentuff igenom allt.Komplettera med lite blod för att få till en riktigt snygg halloween utklädnad. Annars håll den fläckfri under vanliga maskeradkvällar.Endast handtvätt max 30 grader.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024