Jumpsuit, Kill Bill The Bride Costume Medium

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Är du ett stort fan av Quentin Tarantinos mästerverk Kill Bill då måste du klä ut dig i denna Bride Costume som är en officiellt licenserad dräkt med tillhörande svärd och fina detaljer. Leta reda på Bill på halloweenfesten och se till att han får straffet han är värd. Kill Bill är en av Tarantios mest kända filmer och att klä ut sig i den gula ikoniska dräkten gör att man gör kopplingen till filmvärlden direkt. Karaktären Beatrix Kiddo från filmen är en stark kvinna som tar sig igenom många olika motgångar i filmerna men är alltid stentuff igenom allt.Komplettera med lite blod för att få till en riktigt snygg halloween utklädnad.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Dräkt, Skelettklänning godis 110/116 cl

En sak är säker när man kommer till halloween och det är att man kommer träffa på skelett och att de älskar godis. Med denna maskeraddräkten får man det bästa av två världar, en barnklänning med tryck av både godis och skelett. Var redo att sätta skräck i grannskapet i denna gulliga skelettdräkt.När det är dags för Trick or Treat vid Halloween är det denna klänning du bör ha på dig, med godisarna på magen visar du att du egentligen inte är så skrämmande utan ett snällt skelett. Komplettera dina maskeradkläder med svarta strumpbyxor och en cool ansiktsmålning för bästa effekt. Dräkten innehåller:- Klänning- DiademKomplettera med:- Leggings- Peruk- SminkDräkten skelettklänning godis finns i tre storlekar. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024