Sidan innehåller annonslänkar

Rullstolsdräkt, Mimmis rosa bil

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ta på dig en rosa eller röd rosett på huvudet och sätt dig i Mimmis rosa bil, för med denna fina Disney Mimmi rullstolsdräkt som gör att din rullstol blir hennes rosa fina bil. Det kommer se ut som att du är Mimmi och att du åker fram i den fina bilen.Ett jätteroligt sätt att klä ut sig på kalaset.

Den inställningsbara rullstolsdräkten går att fästa på de flesta manuella rullstolarna med hjul på en diameter på 24. Överdraget fästs på rullstolen med kardborreband och stödstavarna glider in i fästen på ett lätt sätt.Mimmi Pigg är en av de mest ikoniska figuerna från Disney och är extra lätt att klä ut sig till med rosett och prickig klänning för att sen sätta sig i denna rullstolsdräkt och köra fram till kalasbordet med tårta.Produktnamn på engelska Adaptive Pink Minnie Wheelchair Cover.Mått 61 cm hög, 114 cm lång.Viktig information Passar de flesta manuella rullstolar upp till 24 däck, passar EJ på elektriska rullstolar.Innehåller Två sidor och 6 stödstänger (4 stora, 2 små). .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024