Produktinformation

Snacka om mäktig skylt! Denna kan du hänga upp och varna omgivningen för att en vild svensexa can appear! På svensexan skall man ju fira den sista tiden som singel, det är därför?

Se gärna också

Dräkt, Skelettklänning godis 110/116 cl -50%

En sak är säker när man kommer till halloween och det är att man kommer träffa på skelett och att de älskar godis. Med denna maskeraddräkten får man det bästa av två världar, en barnklänning med tryck av både godis och skelett. Var redo att sätta skräck i grannskapet i denna gulliga skelettdräkt.När det är dags för Trick or Treat vid Halloween är det denna klänning du bör ha på dig, med godisarna på magen visar du att du egentligen inte är så skrämmande utan ett snällt skelett. Komplettera dina maskeradkläder med svarta strumpbyxor och en cool ansiktsmålning för bästa effekt. Dräkten innehåller:- Klänning- DiademKomplettera med:- Leggings- Peruk- SminkDräkten skelettklänning godis finns i tre storlekar. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024