Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - SÅLD "Rubin" Assietter 4 st

Beställ Gefle - SÅLD "Rubin" Assietter 4 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Rubin" Assietter 4 st inom kategorin Assietter.

Produktinformation

4 st assietter ur serien "Rubin" formgivna av Arthur Percy för Gefle. Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Magnor - Voyage Assiett 15 cm Vit -25%

Från serien Voyage och norska Magnor kommer denna vackra assiett, en liten tallrik som blir utmärkt till kvällsmackan eller som förrättstallrik. Serien går i svart-vitt och är en härlig blandning av art deco, lyxig fransk bistro och modern inredning. Serien är designad av den duktiga stylisten Storm och finns i åtta delar. Olika exotiska djur finns på vissa av delarna som motiv, bland annat en flamingo och en jaguar. Alla delar har Storms karaktäristiska signatur på undersidan.

Storm är en populär stylist, med goda meriter från arbete för bland annat Vogue och Elle. Storm har lång erfarenhet som stylist och kan detta med interiör, och ger ständigt ny inspiration till hemmet. Inspirationen hämtar Storm från hela världen och ett speciellt kännetecken för honom är palmen som alltid är en glädjande symbol när man reser från kalla Norden till ett varmare land.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Assietter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småbestick

Småbestick från Vintage

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Bitz

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Aida

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från KHADI

Se alla produkter