Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - SÅLD "Vinranka" Assietter 8 st

Beställ Gefle - SÅLD "Vinranka" Assietter 8 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Vinranka" Assietter 8 st inom kategorin Assietter.

Produktinformation

8 st assietter ur serien "Vinranka" formgivna av Arthur Percy för Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Magnor - Linen Assiett 21 cm Beige

Med ett vackert mönster som har effekten av linnetyg presenterar Magnor Linen Assiett, med en diameter på 21 cm.Porslinsserien är designad av inredaren Halvor Bakke och består av sju delar, stilren och vacker på ditt bord i ljusa färger med en kant som påminner om linnetyg, därav namnet.

Halvor Bakke har hämtat sin inspiration från naturen och de ljusa interiörerna. Han har alltid varit förtjust i linne och själva trycket har överförts direkt från ett linnetyg i linneskåpet hemma hos honom på lilla gården Trae i Stavern. Resultatet är vackert, tidlöst och funktionellt porslin som passar till frukost, lunch, middag och kvällsmat. Linen bjuder in till trevlig dukning, mysiga samtal och är lika trevlig en vacker sommardag vid havet som en vinterkväll i fjällen.

Linen-serien består av mugg 30 cl, fat 21 cm, platt tallrik 27 cm, djup tallrik 20 cm, müsliskål 15 cm, skål 23 cm och stor skål 31 cm.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Assietter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Belysning övrigt

Belysning övrigt från Watt & Veke

Se alla produkter
Förvaring

Förvaring från Klong

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kähler

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från Cooee

Se alla produkter