Sidan innehåller annonslänkar
Vintage

Vintage - "Tulipa" Assietter 4 st

Kontrollera pris

Köp nu

4 st assietter ur serien "Tulipa" formgiven av Ulrica Hydman Vallien. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Vintage - "Tulipa" Assietter 4 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - "Tulipa" Assietter 4 st inom kategorin Assietter.

Läs mer...
Kategori: Assietter
Artikelnummer: 136025
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Georg Jensen

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Robert Welch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Days

Days är en poplåt, komponerad av Ray Davies. Låten utgavs som singel av The Kinks i juni 1968. Den spelades in samtidigt som albumet The Village Green Preservation Society, och medtogs på den svenska pressningen av albumet. Däremot fanns den inte med på den brittiska versionen, och de flesta andra pressningarna av albumet. Days blev en ganska stor hit efter att den föregående singeln "Wonderboy" inte blivit särskilt populär.

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.