Sidan innehåller annonslänkar
Gense

Gense - Focus de Luxe Chopsticks 6 delar

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Chopsticks från Gense med design av strama och tidlösa linjer. För att enkelt kunna plocka upp maten så är besticken mattpolerad i rostfritt stål med räfflat yta framtill. Toppen är gjord i greppvänlig plast.


Beställ Gense - Focus de Luxe Chopsticks 6 delar på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Gense - Focus de Luxe Chopsticks 6 delar inom kategorin Ätpinnar.

Kategori: Ätpinnar
Artikelnummer: 105270

Från kunskapsbanken

Charader

Charader är en lek som går ut på att en deltagare ljudlöst ska illustrera något enbart med hjälp av gester och kroppsspråk, som en pantomim, medan andra deltagare, ofta indelade i lag, ska gissa vad som illustreras. Deltagarna har vanligen i förväg skrivit ner det som ska illustreras på lappar, som under spelets gång dras slumpmässigt ur en behållare av den deltagare vars tur det är att gestikulera.

36

36 (XXXVI) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.

Ätpinnar

Ätpinnar (kinesiska: 筷子 kuàizi, japanska: 箸 hashi, koreanska: 젓가락 jeokkarak) är pinnar som används i främst Östasien för att äta med. Pinnarna är företrädesvis gjorda i trä och av engångsnatur. Ätpinnar för återanvändning är ofta gjorda av bambu och ibland lackade. Det faktum att cirka två miljarder konsumenter i Östasien förbrukar runt tre par engångsätpinnar varje dag leder till en omfattande konsumtion av trävirke och av begränsade skogsresurser. I Korea är ätpinnarna av tradition gjorda av metall. Återanvändandet av metall- eller plastätpinnar betraktas i stora delar av Östasien som ohygieniskt. Pinnarna hålles i samma hand.