Sidan innehåller annonslänkar
Arabia

Arabia - Mumin Figur mini Muminmamma

229 kr 190 kr-17%
Kontrollera pris

Köp nu

Dekorera med Tove Janssons älskvärda Mumin-karaktärer i bokhyllan eller i fönstret i barnrummet. Tove Slotte har formgivit serien med de små keramikfigurerna, vilka gör sig lika fina ensamma som i grupp.


Beställ Arabia - Mumin Figur mini Muminmamma på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arabia - Mumin Figur mini Muminmamma inom kategorin Barnserviser.

Läs mer...
Kategori: Barnserviser
Artikelnummer: 105487
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Santukoknivar

Santukoknivar från Miyabi

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Hamilton Beach

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.