WATT&VEKE

WATT&VEKE - Lola Lampskärm 26 cm Gold

Kontrollera pris

Köp nu

Lola är en lampskärm i förtrollande, skimrande, krossad sammet från svenska design-och belysningsvarumärket Watt & Veke. En flört med 80-talet som funkar lika bra på 2020-talet! Lola finns i flera olika storlekar och färger som är superfina att kombinera för en maxad effekt. - Lampskärm i viskos och sammet. - Bottendiameter 26 cm. höjd 18 cm - E27 sockel


Beställ WATT&VEKE - Lola Lampskärm 26 cm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten WATT&VEKE - Lola Lampskärm 26 cm Gold inom kategorin Belysning övrigt.

Läs mer...
Kategori: Belysning övrigt
Artikelnummer: 128698
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringskannor

Serveringskannor från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Ansiktsvård

Ansiktsvård från ANNEMARIE BÖRLIND

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.