Global - Ukon Knivset 3-delar GU-01, GUM-10, GUF-30

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ukon Knivset 3-delar GU-01, GUM-10, GUF-30 från Global är ett set med vassa knivar bestående av;Kockkniven GU-01Grönsakshackan GUM-10Skalkniven GUF-30. Kockkniven använder du till att skära, hacka och tärna de allra flesta råvaror.

Grönsakskniven är det självklara valet för att hacka mycket av något. Bladet är nästintill rektangulärt, vilket gör att du kan skära hela vägen genom råvaran utan att skjuta eller dra kniven.

Skalkniven är bäst lämpad för arbeten som kräver precision, till exempel att skala frukt och grönt. Global Ukon är den minsta serien från Global.

Namnet ”ukon” är japanska och betyder föreningen av det traditionella och det nya. Knivarna har en ny, skarp design samtidigt som de är lika funktionella som tidigare modeller.Serien är tillverkad i ett lager stål av Globals egen stålblandning Cromova 18.

Det som gör att knivarna sticker ut gentemot övriga Globalknivar är bladet som i det här fallet både är grövre och har en skarpare egg. Ukon-knivarna imponerar med en slipvinkel på 15 grader.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024