Skeppshult - Skeppshult Biffbultare Gjutjärn

Jämför produkt Skeppshult - Skeppshult Biffbultare Gjutjärn online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Skeppshult - Skeppshult Biffbultare Gjutjärn i kategorin Biffbultare här hos oss.

Produktinformation

En biffbultare av gjutjärn från Skeppshult. Biffbultaren har ett pyramidmönster på undersidan och väger 1,6 kg.

Rolig och annorlunda present till hemmakocken! Varför är den här produkten märkt Bättre Val? - Redskapen är återvinningsbara - Man smälter ner defekta/reklamerade produkter och återanvänder järnet På så sätt minimeras spill - I smältan tillsätts rent plåtklipp som är restvara från industrin i närheten av Skeppshult - Alla produkter är inbrända med KRAV-märkt svenskodlad rapsolja - Trädelarna i Skeppshults produkter är FSC-certifierade - Produkterna gjuts och efterbearbetas i Sverige - Skeppshult använder bara el från vind och vatten i produktionen - Man har ett system för värmeåtervinning av värmen som alstras i smältugnarna .

Se gärna också

Oxo - Biffbultare / Köttklubba -25%

Köttklubban från Oxo har en strukturerad sida och en plan sida för att både kunna banka köttet mört och tunt. Tyngden och vinkeln på själva klubbhuvudet gör att du bankar ut köttet enkelt och handtaget i mjukt gummi ligger bekvämt i handen och är utformat för att fånga upp skakningar som tillkommer under användningen och är därmed skonsam mot handlederna. En behändig och stabil köttklubba tillverkad i kolstål belagt med ABS-plast. Tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Gynning Design

Se alla produkter
Slowcookers

Slowcookers från Crock-Pot

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Global

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Nordic Ware

Se alla produkter