Vitamix

Vitamix - Ascent Blender A3500I Anniversary Bundle Grafit

Kontrollera pris

Köp nu

Vitamix Ascent Blender A3500I Anniversary Bundle.
Ihop med serien Ascent 100 års jubileum lanserar Vitamix den maximala och kompletta blendern Vitamix Ascent A3500i Anniversary Bundle, Grafit, med kanna på hela 2,0 Liter med kompletterande tillbehör.
Vitamix Ascent A3500i har en trådlös inbyggd teknik och lyxiga kvalifikationer som anpassar mixandet efter eget behov och livsstil. Med reglerbar hastighetskontroll, pulsfunktion, 5 olika programinställningar och dessutom ett stilrent touchgränssnitt som enkelt torkas av är Ascent Blender A3500i den optimala mixerna från Vitamix serie Ascent.
Vitamix Ascent A3500I mixar allt från frysta efterrätter till chunky salsa och mixar varma grova ingredienser till släta soppor.

Vitamix Ascent A3500I har en exklusiv design i en stilfull matt och mörkgrå nyans. Blendern är utrustad med en högpresterande motor och laserskurna knivblad i rostfritt stål som mixar dom grova, tjocka ingredienserna till en önskad konsistent.
Vitamix Ascent Blender A3500i är den optimala köksmaskinen med fulländade funktioner som med tillkommande tillbehör tar High-performance Blending till en helt ny standard.

Tillkommande tillbehör till Vitamix Ascent A3500i Blender

- 600 ml mixerbägare
Perfekt för medelstora portioner och flytande måltider. Suverän för egengjorda näringsrika juicer och smooties att ta med.
-
225 ml mixerskål (inklusive knivbas)
Utomordentlig för mindre portioner, dressingar, patéer eller till att snabbt hacka lök eller liknande ingredienser.

- Tamperhållare
Gör det enklare att behandla dom grova ingredienserna, kan användas när maskinen är i fullgång.

- Blade scraper
Gör det möjligt att få ut det mesta ur behållaren svårtillgängliga delar.


Jämför produkt Vitamix - Ascent Blender A3500I Anniversary Bundle Grafit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vitamix - Ascent Blender A3500I Anniversary Bundle Grafit i kategorin Blenders här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Blenders
Artikelnummer: 136493
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Spring Copenhagen

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Zwilling

Se alla produkter