Sidan innehåller annonslänkar
WATT&VEKE

WATT&VEKE - Deborah Lampfot 35 cm Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Snygga lampfoten Deborah från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke är en elegant lampfot som passar till många olika sorters skärmar. Den uttrycksfulla designen i metall blir ett dekorativt inslag i hemmet. Tillverkad i metall med E27 sockel för max 40 W. Välj mellan mässing eller svartfärgad. - Modern lampfot i metall. - E27 sockel, max 40 W. - Sladdlängd 2 m. - 8 cm bredd, 35 cm höjd.


Jämför produkt WATT&VEKE - Deborah Lampfot 35 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten WATT&VEKE - Deborah Lampfot 35 cm Svart i kategorin Bordlampor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Bordlampor
Artikelnummer: 128685
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fat serviser

Fat serviser från Cult Design

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Leonardo

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Lekia

Lekia är en butikskedja som bedriver inköp, marknadsföring och utbildning för leksakshandlare.Den startade 1991 och består av cirka 150 leksakshandlare runtom i Sverige (2021), från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Omsättningen var 312 miljoner kronor 2020. Huvudkontoret ligger i Vellinge.

Dricksglas

Dricksglas är de glas som används som dryckeskärl tillverkade av glas, kristallglas eller plast. Dricksglas till bordsserviser, så kallade servisglas, är inte tillverkade av plast. Glas av olika storlek och med olika mängd vatten i används ibland även som musikinstrument genom att gnida runt kanterna med blöta fingrar eller genom att slå på dem med en sked eller dylikt som på klockor.