Modern House - Lundi Mjölkskummare 20,5 cm Svart/Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mjölkskummare i svart med tre inställbara lägen samt en volym på 30 cl från norska Modern Houses Lundi-serie.Bjud dina gäster på utsökta kaffedrycker i alla dess former med hjälp av denna praktiska mjölkskummare från det norska köksföretaget Modern House. Mjölkskummaren från Modern Houses Lundi-kollektion ger dig perfekt skummad mjölk på bara 90 sekunder, och med de 3 inbyggda lägena kan du själv välja om du vill skumma mjölken, värma upp den eller göra både och samtidigt.

Mjölkskummaren har utrustats med en smart LED-indikator som låter dig veta precis vad som pågår, och skummaren stänger även automatiskt av sig själv när det valda programmet är färdigt. Lundi-mjölkskummaren är inte bara mångfunktionell utan har även utformats med en elegant modern design med ett matt hölje i svart som har speciellt designats för att kunna passa in i dagens moderna hem.

Skummaren har en volym på 30 cl för skumning och uppvärmning av mjölk till flera koppar samtidigt, och dess innanmäte har en non-stick-yta för enkel rengöring för hand.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design.

Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut. .

Mjölkskummare från andra varumärken

Dualit - Mjölkskummare 21,8 cm Svart

Mjölkskummare från Dualit

Missa inga bra priser på Mjölkskummare från Dualit.
SMEG - Smeg Mjölkskummare MFF11 600 ml Vit

Mjölkskummare från SMEG

Se produkter inom Mjölkskummare från SMEG.
Bialetti - Bialetti Elektrisk mjölkskummare 24 cl

Mjölkskummare från Bialetti

Utforska allt inom Mjölkskummare från Bialetti.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024