Produktinformation

Det senaste tillskottet bland Solstickans snygga brandsläckare är Solstickan Leather Edition, en brandsläckare på 6 kg med högsta släckeffekt. Brandsläckaren har en exklusiv look med både emblem och rem i äkta läder - speciellt designad för snygga hemmamiljöer.Brandsläckare 6 kg från Solstickan.

Försäkra hemmet med en kraftfull och stilfull 6 kg pulverbrandsläckare med marknadens högsta släckeffekt. Den släcker upp till 60% större bränder än övriga 6 kg brandsläckare på marknaden.

Brandsläckaren har ett aluminiumemblem med präglad avbildning av den numera ikoniska Solstickanpojken.Placera brandsläckaren på en väl synlig plats med medföljande väggfäste, gärna vid entréer eller trappor. I stora bostäder är det bra att ha en 6 kg pulversläckare på varje våningsplan.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024