Sidan innehåller annonslänkar

Nordic Ware - Bakform Ros

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Pryd fikabordet med en praktfull och blomstrande ros som definitivt kommer lysa upp bjudningen och är dessutom ätbar. Dekorera kakan med glasyr eller pynt för att sätta en unik prägel på fikastunden.Formen är tillverkad av gjuten aluminium och har en non-stick beläggning vilket gör att kakan lossnar lätt och tillagas på ett jämnt och effektivt sätt.

Före varje användning ska formen penslas noggrant med smör eller vegetabilisk olja och eventuellt pudras med lite mjöl. Många recept varierar i mängd men fyll inte formen till mer än 3/4 så smeten inte rinner över i ugnen när den bakas.

Undvik att använda metallredskap i formen då dessa kan skapa fula märken. När kakan är färdig ska du låta den vila i formen i 10 minuter, sen är det bara att vända ur den ur formen och servera. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024