Joseph Joseph - Nest 100 Collection Skålset 4 delar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nest 100 collection skålset från Joseph Joseph är ett pratktiskt set med stapelbara skålar i rostfritt stål med tillhörande lock i silikon.De stapelbara skålarna är tillverkade i tåligt rostfritt 18/8 stål och kommer i 4 olika storlekar vilket kommer att ge dig precis rätt skålstorlek vid rätt tillfälle. Att skålarna är stapelbara gör att de blir extremt yteffektiva och kommer att få plats i även de minsta köken.

Det kommer med ett pratkiskt lockk i silikon till varje skål så att du även kan använda skålarna till förvaring.Innehåller skålar;- 5 liter, 27,5 cm- 3,8 liter, 24 cm- 2,1 liter, 20,5 cm- 1,2 liter, 17 cmJoseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket.

De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024