Chef & Sommelier - Sublym Champagneglas 21 cl 6-pack

Jämför produkt Chef & Sommelier - Sublym Champagneglas 21 cl 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chef & Sommelier - Sublym Champagneglas 21 cl 6-pack i kategorin Champagneglas här hos oss.

Produktinformation

Sublym Champagneglas i praktiskt 6-pack från Chef & Sommelier är det perfekta Champagneglaset.Med sin smala form, den långa och tunna foten i kombination med det bländande glaset är Sublyme kollektionen given när det ska serveras bubbel, både till vardags och fest. .

Se gärna också

Riedel - Performance Champagneglas 2-pack -15%

Performance champagneglas skiljer sig från övriga druvspecifika glas, eftersom champagne enligt tradition görs av mer än en druva. Glaset framhäver en specifik dryck och inte en specifik druva. Kupan är spetsig nertill, vilket gör att det bildas en ström av bubblor inuti glaset som nästan liknar en pelare. Denna formation är inte bara vacker att se på utan gör också att champagnens ”liv” förlängs. Kupans vida mittparti lyfter aromerna i drycken och den avsmalnande öppningen koncentrerar i sin tur doften till näsan. Öppningen styr även drycken till tungans främre del, vilket gör att upplevelsen av sötma blir större.

Vinglaset passar även till: Blanc de Blancs, Cava, Franciacorta, Prosseco, Sekt och andra mousserande viner.

Riedels serie Performance är ett måste för alla vinälskare!

Efter ett långt arbete och en mängd vinprovningar har Riedel kommit fram till att vinupplevelsen blir ännu bättre om vinet får mer yta att röra sig på. Detta uppnås genom Performance kristallglas med optiskt glas. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att vinglasen blir lite större på insidan. På så sätt får vinet möjlighet att öppna upp sig och visa alla små nyanser.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Burkar

Burkar från Vintage

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Design House Stockholm

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Iittala

Se alla produkter
Korgar

Korgar från House Doctor

Se alla produkter