Frederik Bagger - Crispy Celebration Champagneglas 22 cl 2-pack Klar

Beställ Frederik Bagger - Crispy Celebration Champagneglas 22 cl 2-pack Klar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Frederik Bagger - Crispy Celebration Champagneglas 22 cl 2-pack Klar inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

Champagneglas 2-pack från serien Crispy av Frederik Bagger. Det perfekta champagneglaset för alla typer av fester! Crispy Celebration-kristallglasen gör alla tillfällen och tal vackrare.Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade

Se gärna också

Riedel - Vinum Champagne 4-pack

Champagneglas i 4-pack från Riedels serie Vinum. Riedels champagneglas skiljer sig från övriga druvspecifika glas, eftersom champagne enligt tradition görs av mer än en druva. Glaset framhäver en specifik dryck och inte en specifik druva. Kupan är spetsig nertill, vilket gör att det bildas en ström av bubblor inuti glaset som nästan liknar en pelare. Denna formation är inte bara vacker att se på utan gör också att champagnens ”liv” förlängs. Kupans vida mittparti lyfter aromerna i drycken och den avsmalnande öppningen koncentrerar i sin tur doften till näsan. Öppningen styr även drycken till tungans främre del, vilket gör att upplevelsen av sötma blir större.

Glaset passar även till: Blanc de Blancs, Cava, Franciacorta, Prosseco, Sekt och andra mousserande viner.

Vinum är Riedels mest populära glasserie. Serien är den första i världen med maskintillverkade vinglas för olika druvor och typer av vin. Varje glas är framtaget av en grupp experter och utvecklingsprocessen pa°ga°r i upp till tva° a°r.

Vinum består av en mängd olika vatten-, sprit- och vinglas i kristall. Samtliga glas går att diska i maskin.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Champagneglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mokabryggare

Mokabryggare från Bialetti

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Tomatknivar

Tomatknivar från Fiskars

Se alla produkter
Potatisskalare

Potatisskalare från Oxo

Se alla produkter