Holmegaard - Perfection Cocktailglas 38 cl 6-pack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Perfection cocktailglas från Holmegaard briljerar i både design och funktion. Det eleganta glaset förhöjer smakerna och bubblorna i det mousserande vinet under cocktailkvällen men kan likväl användas till servering av läckra desserter.

Förgyll bordet med detta fina glas och njut av en trevlig kväll tillsammans med vänner! Formgivaren bakom serien Perfection är den grafiska designern Tom Nybroe som med sin långa erfarenhet av både vinimport, organisering av vinprovningar och entusiasm för vin har tagit fram en serie glas som är vackra och framhäver dryckens arom- och smaknyanser Serien genomsyras av tidlös design och linjer på kuporna som hjälper dig att fylla glasen till den bredaste delen för en perfekt smakupplevelse.

Serien har fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för just perfektion. Säljes i 6-pack.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024