Afroart

Afroart - Mobil Mus med Ballonger 21 cm

219 kr 153 kr-30%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Den här söta lilla mobil musen med ballong är tillverkad av handtovad ull i Nepal, som är känt för sin långa tradition inom hantverket. Dekorera barnrummet med den här fina och mjuka mobilen. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.


Jämför produkt Afroart - Mobil Mus med Ballonger 21 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Mobil Mus med Ballonger 21 cm i kategorin Dekorationsartiklar övrigt här hos oss.

Kategori: Dekorationsartiklar övrigt
Artikelnummer: 132206
Visa fler

Från kunskapsbanken

Playmobil

Playmobil är små leksaker av plast som började tillverkas 1974 i det dåvarande Västtyskland efter att oljekrisen 1973 gjort plast dyrt. Den dyra plasten gjorde att ett plastföretag valde att tillverka små och dyrare leksaker hellre än stora billiga byttor och spann av den dyrbara plastråvaran. Kopian Playbig förlorade en patentstrid och fick sluta tillverka en liknande produkt.

Musik

Musikartiklar finns samlade i Musikportalen. Musik är en form av konstnärligt, emotionellt och kulturellt uttryck, framförallt i följder av ljud och toner med hjälp av särskilda instrument eller den mänskliga rösten. Det är också en av de största konst- och underhållningsformerna, ett yrkes- utbildnings- och vetenskapsfält, fritidsintresse och verktyg för kommunikation, med mera.