Georg Jensen

Georg Jensen - Masterpieces Kanna 0,75 L Rostfri

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Masterpieces kanna från Georg Jensen. Kannan är gjord i blankpolerat rostfritt stål och rymmer 0,75 liter, är en lillebror till originalet. Originalet är en större kanna som rymmer 1,9 liter. Designad av Henning Koppel.


Beställ Georg Jensen - Masterpieces Kanna 0,75 L Rostfri på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Georg Jensen - Masterpieces Kanna 0,75 L Rostfri inom kategorin Dekorationsartiklar övrigt.

Kategori: Dekorationsartiklar övrigt
Artikelnummer: 50357
Visa fler

Från kunskapsbanken

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.