Joseph Joseph - Caddy Diskställ Rostfri/Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Caddy Diskställ i rostfritt stål från Joseph Joseph hjälper dit att hålla ordning och reda runt diskhon på ett snyggt och tilltalande sätt.Huvudutrymmet är uppdelat i två fack och har plats för diskborste och diskmedel. På diskställets framsida finns det plats för förvaring av ett antal våta svampar eller trasor.

Tillverkad av rostfritt stål som inte får märken efter fingrarna, och med en lutande bas i ABS-plast som gör att allt överskottsvatten samlas inuti så att du lätt kan hälla av det. Den kan lätt demonteras för rengöring.

TPR glidskydd undertill för god stabilitet.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket.

De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024