Sidan innehåller annonslänkar

Yamazaki - Tosca Diskställ 34x20 cm Vit

-25%

Beställ Yamazaki - Tosca Diskställ 34x20 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tosca Diskställ 34x20 cm Vit inom kategorin Diskställ.

Produktinformation

Diskställ som mäter 34x20 cm för tallrikar och fat i vitmålat rostfritt stål och med detalj i trä från japanska Yamazakis Tosca-serie.Låt dina fat, tallrikar och assietter prydligt lufttorka med detta vackra, minimalistiska diskställ från Yamazaki. Diskstället låter dig maximera utrymmet i ditt kök och kan hålla en mängd tallrikar på plats på en liten yta så att du enkelt kan använda dina köksbänkar till annat.

Diskstället har en simpel design i vitmålat rostfritt stål med en vacker trädetalj som ger stället det där lilla extra och ditt kök en varm välkomnande känsla. Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare.

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.