Vista Alegre

Vista Alegre - Blue Ming Tallrik djup 25,2 cm

399 kr 300 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Blue Ming tallrik från Vista Alegre, formgiven av Marcel Wanders. Tallriken har en diameter på 25,2 cm. Serien har ett dekorativt blått blommönster. Tillverkad i Portugal av porslin som tål både diskmaskin och mikrovågsugn.


Beställ Vista Alegre - Blue Ming Tallrik djup 25,2 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vista Alegre - Blue Ming Tallrik djup 25,2 cm inom kategorin Djupa tallrikar.

Läs mer...
Kategori: Djupa tallrikar
Artikelnummer: 101923
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Antikljus

Antikljus från Hilke

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Table Top Stories

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Price

Price kan syfta på:

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.