Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Olimpio Vattenflaska 0,5 L

Beställ Gefu - Olimpio Vattenflaska 0,5 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Olimpio Vattenflaska 0,5 L inom kategorin Dricksflaskor.

Produktinformation

Fyll på med vätska när du är på språng med denna smarta och snygga Olimpio vattenflaska. Den rymmer 500 ml och har en läderrem som man kan bära den i, eller fästa i ryggsäcken.

Även perfekt att ha med på gymmet eller kontoret. Runt midjan på flaskan sitter en bred plastring som ger dig ett bra grepp och är skönt att hålla i.

Korken är lätt att skruva på och av och är 100% tättslutande. Olimpio är gjord av robust borosilikatglas som inte avger någon smak och passar perfekt till både kalla och varma drycker.

Se gärna också

Pebbly - Dricksflaska 55 cl Klar/Grön -25%

Dricksflaska från Pebbly, med bambukork och silikonskydd, själva flaskan är tillverkad av borosilikatglas. Perfekt att ha med på utflykten eller till jobb/skola. Silikonskyddet är avtagbart, stötsäker och halkfritt, fritt från BPA,

Pebbly glasflaska är mycket praktisk eftersom du kan ha både kalla och varma drycker i den! Borosilikatglas är mycket motståndskraftigt mot höga temperaturer. Det gör att du kan använda denna flaska under alla årstider.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. Vi vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Pillivuyt

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Afroart

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Kockums

Se alla produkter
Saxar

Saxar från Fiskars

Se alla produkter