Sidan innehåller annonslänkar

Chamois - Floral Bordsduk 150x230 cm Sea Blue

Beställ Chamois - Floral Bordsduk 150x230 cm Sea Blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Floral Bordsduk 150x230 cm Sea Blue inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Den vackra bomullsduken Floral från Chamois har ett härligt mönster som för tankarna till sommar och varma dagar med god mat i trevlig sällskap.Det eleganta mönstret är tryckt för hand enligt traditionell indisk blockprintteknik, ett gammalt hantverk som ger duken ett levande och dekorativt uttryck.Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De gör dukar, servetter och handdukar i flera härliga färger och mönster som lätt går att blanda mellan för att skapa en unik dukning. .

Se gärna också

Dukning, Pokémon Muggar 25ml 8st

Vem älskar inte att fånga Pokémons på appen Pokémon GO?! Ta med alla dina favorit pokemon och bjud in till ett riktigt megakalas, vare sig det är barnkalas eller vuxenfest med nittiotals-tema så fungerar Pokémon som tema. Vi har allt ni behöver för att göra födelsedagsfesten fulländad med Pokémon överallt! Tallrikar, duk, servetter, girlang och muggar, köp det som passar till din fest.Pokémon slog igenom 1996 men har fått en återkomst när de lanserade appen Pokémon GO, en app där man går runt och fångar Pokemon medans man vandrar, nu är utan tvekan pokemon starkare än någonsin.Pokémon tallrikarna kommer i 8 pack och mäter 23 cm i diameter.Pokémon muggarna kommer i 8 pack och rymmer 250ml.Pokémon servetterna kommer i 16 pack och är 23x23 cm.Pokémon duken säljes styckesvis och är 120x180 cm.Pokémon girlangen säljs styckesvis och är 218x12 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Vintage

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från PotteryJo

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Scanpan

Se alla produkter
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Oxo

Se alla produkter