Chamois - Floral Kökshandduk 2-pack 50x70 cm Rosa

Beställ Chamois - Floral Kökshandduk 2-pack 50x70 cm Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Floral Kökshandduk 2-pack 50x70 cm Rosa inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Ljuvliga kökshanddukar från serien Floral från Chamois. Tillverkade i bomull, och mönstret är handtryckt i den indiska tekniken blockprint.

Med denna traditionella metod trycks mönstret för hand, allt görs av kunniga hantverkare, och handdukarna får en unik look. Det vackra mönstret för tankarna till en sommardag, kanske något för uteköket, eller att lägga upp det nybakta brödet på.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De har handdukar, dukar och servetter i flera olika mönster och färger.

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Blå

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Kockums

Se alla produkter
Våffeljärn

Våffeljärn från Wilfa

Se alla produkter
Slevar

Slevar från de Buyer

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Vintage

Se alla produkter