Sidan innehåller annonslänkar

Chamois - Indigo Bordsduk 150x350 cm Leaf

Beställ Chamois - Indigo Bordsduk 150x350 cm Leaf på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Indigo Bordsduk 150x350 cm Leaf inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Indigo bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk i ett härligt mönster. Handtryckt duk färgad med indigofärg.

Indigo är ett naturligt pigment som ger en distinkt blå färg. Det har använts för att färga tyg i tusentals år.

Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekta duken för midsommardukningen eller långbordet på festen!Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter.

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Blå

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Lind DNA

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Arabia

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Naturally Med

Se alla produkter
Avecglas

Avecglas från Kosta Boda

Se alla produkter