Sidan innehåller annonslänkar

Chamois - Indigo Bordsduk 170x270 cm Drop

Beställ Chamois - Indigo Bordsduk 170x270 cm Drop på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Indigo Bordsduk 170x270 cm Drop inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Indigo bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk i ett härligt mönster. Handtryckt duk färgad med indigofärg.

Indigo är ett naturligt pigment som ger en distinkt blå färg. Det har använts för att färga tyg i tusentals år.

Perfekta duken för midsommardukningen eller långbordet på festen!Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter.

Se gärna också

Dukning, Pokémon Muggar 25ml 8st

Vem älskar inte att fånga Pokémons på appen Pokémon GO?! Ta med alla dina favorit pokemon och bjud in till ett riktigt megakalas, vare sig det är barnkalas eller vuxenfest med nittiotals-tema så fungerar Pokémon som tema. Vi har allt ni behöver för att göra födelsedagsfesten fulländad med Pokémon överallt! Tallrikar, duk, servetter, girlang och muggar, köp det som passar till din fest.Pokémon slog igenom 1996 men har fått en återkomst när de lanserade appen Pokémon GO, en app där man går runt och fångar Pokemon medans man vandrar, nu är utan tvekan pokemon starkare än någonsin.Pokémon tallrikarna kommer i 8 pack och mäter 23 cm i diameter.Pokémon muggarna kommer i 8 pack och rymmer 250ml.Pokémon servetterna kommer i 16 pack och är 23x23 cm.Pokémon duken säljes styckesvis och är 120x180 cm.Pokémon girlangen säljs styckesvis och är 218x12 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Santukoknivar

Santukoknivar från Global

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Smeg

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från Marimekko

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Demeyere

Se alla produkter