Chamois - Memories Bordsduk 120x120 cm Fiori Ros

Beställ Chamois - Memories Bordsduk 120x120 cm Fiori Ros på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Memories Bordsduk 120x120 cm Fiori Ros inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Memories bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk i ett härligt mönster. Perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en sommardag, och varför inte ha den känslan året om? Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x230 cm Seafoam

En vacker bordsduk i Chamois signaturmönster Big Paisley i lyxigt linne. Det vackra mönstret i härliga färger för tankarna till en ljuv sommardag på landsbygden eller bakgården, där en sommarbris får duken att fladdra lätt, uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Det inspirerar också till att skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret.

Duken mäter 150x230 cm och är handtryckt med den anrika traditionen blockprint från Indien. Hantverkarna trycker varje del av mönstret separat och det ger duken ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De har utöver dukar även kökshanddukar och servetter: Kombinera med samma mönster, eller mixa och matcha för en personlig dukning.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Arabia

Se alla produkter
Produkter

Produkter från HOMIE

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från NURME

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter