Chamois - Pomegranate Bordsduk 170x270 cm Seafoam

Jämför produkt Chamois - Pomegranate Bordsduk 170x270 cm Seafoam online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Pomegranate Bordsduk 170x270 cm Seafoam i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Vacker bomullsduk i indigo från varumärket Chamois. Mönstret är tryckt för hand i traditionell indisk blockprintteknik.

Ett unikt hantverk som ger duken ett levande och dekorativt uttryck och ger dukningen ett lyft oavsett årstid. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 170x270 cm Rosa

Vacker bordsduk i mönstret Big Paisley från Chamois. Den är tillverkad i lyxig linne och det vackra mönstret och färgerna får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller bakgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och precis som Chamois andra dukar är den handtryckt med den indiska traditionen blockprint. Hantverket innebär att varje del av mönstret trycks separat, och det skapar en livfull och unik känsla i duken.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Bitz

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Miyabi

Se alla produkter
EtageKakfat

EtageKakfat från PotteryJo

Se alla produkter