Sidan innehåller annonslänkar

Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Marin

Beställ Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Marin på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Marin inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Waterlily bordsduk från Chamois är en vacker duk i bomull med ett näckrosmönster. De härliga färgerna kommer lysa upp sommarens dukning, och under inomhusmånaderna skapar de en mysig och hemtrevlig känsla.

Mönstret är handtryckt, med den indiska tekningen blockprint, vilket ger duken en levande och unik känsla. Denna modellen är 150x230 cm.

Från Svenska Chamois hittar du kökhanddukar, dukar och servetter i flera olika mönster och härliga färger. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig och vacker dukning. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x230 cm Seafoam

En vacker bordsduk i Chamois signaturmönster Big Paisley i lyxigt linne. Det vackra mönstret i härliga färger för tankarna till en ljuv sommardag på landsbygden eller bakgården, där en sommarbris får duken att fladdra lätt, uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Det inspirerar också till att skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret.

Duken mäter 150x230 cm och är handtryckt med den anrika traditionen blockprint från Indien. Hantverkarna trycker varje del av mönstret separat och det ger duken ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De har utöver dukar även kökshanddukar och servetter: Kombinera med samma mönster, eller mixa och matcha för en personlig dukning.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Julbelysning

Julbelysning från Watt & Veke

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Gefle

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från Smeg

Se alla produkter
Klockor

Klockor från Arne Jacobsen

Se alla produkter