KitchenAid - KitchenAid Elvisp med 5 hastigheter Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Elvisp med 5 hastigheter från KitchenAid är kraftfull och förenklar vardagens bestyr.De rostfria visparna som medföljer är konstruerade för att kunna blanda alla sorters ingredienser ordentligt. Justerbart mekanisk kontroll med 5 hastigheter och du tar enkelt bort visparna i med ett knapptryck.

Visparna är gjorda av rostfritt stål utan mittstav, vilket gör att det fastnar mindre smet på dem. Visparna kan efter användning rengöras i diskmaskin.Modellnr 5KHM5110 .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Cuisinart - Cordless Power Hand Mixer Elvisp -1%

Cordless Power Hand Mixer ur serien Cordless Collection från Cuisinart är en sladdlös och kraftfull elvisp. Med den här elvispen kan du snabbt och enkelt vispa grädden, marängen, glasyren eller smeten utan att krångla med sladdar och lediga uttag. Att den är sladdlös ger dig större frihet i köket då du kan vispa ihop ingredienserna på vilken plats som helst, eller utomhus om så önskas. En underbar, välbalanserad elvisp som är enkel att ta fram och plocka undan.

Elvispen har 5 olika hastigheter som du enkelt ställer in med en hand beroende på vad som ska vispas – en lugn hastighet för grädde och en snabbare för tjockare smetar. Visparna i rostfritt stål är mycket effektiva och dessutom lätta att rengöra tack vare designen där den mittersta stången har utelämnats. Elvispen har även fördelen med att kunna stå upprätt så att bänkskivan eller bordet förblir kladdfri.

Vispen drivs på litiumbatterier och vid fulladdning kan du använda den oavbrutet i 20 minuter. Den är även försedd med en indikator som visar batterinivån och när den behöver laddas kopplar du enkelt in den i den medföljande USB-sladden. Ett fullt batteri laddas upp på 130 minuter. Produkten har en garanti på 2 år.

Den här smidiga, bekväma och effektiva elvispen kommer underlätta arbetet i köket och krångel med sladdar och eluttag är ett minne blott. Den levereras med rostfria vispar, USB-sladd och adapter. Tillbehören tål diskmaskin och enheten torkas av med lätt fuktad trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024