Sidan innehåller annonslänkar

Witt - Classic Elvisp

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En klassisk elvisp i tidlös och elegant design med en 450W motor och 5 olika hastigheter. Praktiskt utformad med stöd mot antingen skål och bord.

Både visparna och degkrokarna är gjorda i rostfritt stål och kan diskas i maskin. 5 hastigheterMatt Velvet Touch ytaPraktisk stödfunktionInkl.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Wilfa - Elvisp HM1B-500

Smooth Mix Elvisp HM1B-500 från Wilfa är effektfull, ergonomisk, praktisk, snabb och enkel att arbeta med – en perfekt kombination av kvalitet och effektivitet.

Smooth Mix har en motor på 500 W som inte bara är stark utan även tyst. Elvispen har fem olika hastigheterna som gör att du alltid kan ha den optimala hastigheten för olika recept, från att långsamt blanda ingredienser till att snabbt vispa fluffig äggvita på högsta hastigheten. Boost-knappen ger maximal hastighet när du behöver den.

Wilfa har gett Smooth Mix Elvisp en stilren nordisk design men har även lagt tid på att utforma den optimalt ergonmomiskt. Handtaget är stadigt att hålla i och den låga vikten gör vispningen lätt utan att du blir trött i handen – allt för en enkel användning.

Med ett enkelt knapptryck byter du mellan tillbehören. Visparna och degkrokarna är enkla att fästa, enkla att ta loss. När du inte använder dom kan du enkelt fästa både visparna och degkrokarna direkt på elvispen, på så sätt vet du alltid vart du har alla dina tillbehör och du slipper leta runt i lådorna hemma.

Smooth Mix Elvisp HM1B-500 uppnår alltid perfekt resultat vid både bakning och matlagning. Vispa allt från grädde, äggvitor, maräng, potatismos, kaksmet, deg till bullar och bröd.

500 W
5 hastigheter
Boost-knapp
Set med 2 vispar och 2 degkrokar ingår
Tillbehören kan enkelt fästas på elvispen
Stilren Nordisk design

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024