De'Longhi - Maestosa Kaffemaskin EPAM960.75.GLM

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Maestosa kaffemaskin EPAM960.75.GLM från De"Longhi är det ultimata valet för den som värdesätter livets finare sidor. Denna imponerande maskin är fullmatad med funktioner som förvandlar kaffebryggningen till en genuin njutning.Med två kvarnar och avancerad elektronisk kontroll garanterar detta system exakt och konsekvent maling, vilket säkerställer långvarig prestanda vid varje bryggning.Nyckelfunktioner inkluderar två oberoende bönbehållare, vilket ger användarna möjlighet att anpassa sin kaffeupplevelse.

Via den intuitiva skärmen kan slutanvändare välja vilken typ av kaffebönor de vill använda för sin dryckesberedning.Den nya LatteCrema-termoskannan, utrustad med en rörlig arm, gör det möjligt för användare att skapa dubbla mjölkdrycker med lätthet. Dessutom kan mjölkskumet enkelt regleras genom skärmen.Maestosa möter olika kaffepreferenser, från autentisk italiensk espresso till cappuccino, kaffe och flat white.

Apparaten erbjuder flera recept med bara ett knapptryck, inklusive kallt kaffe tack vare den dedikerade Mixcarafe och kaffekannaalternativ för servering av två.Designen på Maestosa sticker ut med sitt banbrytande utseende och innovativa detaljer. Användare kan njuta av elegansen hos en randig rostfri stålkropp, ett ultrablankt rostfritt ståltak och en ljus svart glasfrontpanel.För maximal användarvänlighet och interaktion har Maestosa en 5-tums fullständig pekskärm i färg och Coffee Link App.

Upptäck världen av kaffebönor bortom den perfekta espresson, eftersom Maestosas två bönbehållare och Adaptive Grinding Technology höjer kaffebryggningen. Njut av dubbel mjölkkonst med den nya Lattecrema-termoskannan, dubbel cappuccinofunktion och elektronisk reglering av mjölkskum.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024