DeLonghi - Maestosa Kaffemaskin Glas/Metall

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Maestosa - Kaffemaskinen för dig som älskar det goda i livet. Inkluderar bland annat stor och intuitiv 5" TFT färgdisplay med touch, två bönbehållare med varsin elektroniskt styrd kvarn, möjlighet att brygga hel kanna samt Bluetooth-funktion.Perfekt malning är grunden för att utvinna alla goda aromer.

Maestosa är utrustad med två bönbehållare, båda med varsin dedikerad kvarn som ställs in elektroniskt av AdaptiveGrindingTechnology som garanterar precision och rätt konsistens för bästa resultat.Bryggenheten är hjärtat i maskinen. Den doserar och pressar det malda kaffet.

Systemet garanterar att optimalt tryck erhålls, 9-12 bar, vilket resulterar i en perfekt balanserad kaffe med ljuvlig crema.TemperaturFör att garantera bästa resultat är Maestosa utrustad med två fristående värmesystem. Ett Thermoblock element för kaffet och ett för ångan.

Thermoblock-elementet garanterar perfekt bryggtemperatur och dess snabbhet förkortar uppvärmningsfasen.De"Longhis exklusiva LatteCrema System är designat för att skapa ett fylligt och sammetslent mjölkskum som varar till sista droppen. Mjölkkaraffen är utrustad med dubbla utlopp för att kunna göra två mjölkbaserade drycker samtidigt.

Fyll den med mjölk och förvara i kylen när du inte använder den. Fördelen med en separat mjölkkanna är att ingen mjölk går in i maskinen, vilket gör den mycket mer hygienisk.Tack vare den tydliga och stora 5" färgdisplayen med touch är det enkelt att välja drycker, ändra temperatur, göra inställningar och kolla statistik.

Maskinen har flera användarprofiler för att kunna skapa och spara indiviuella drycker efter tycke och smak.Styr maskinen helt från din telefon genom Bluetooth. Du kan anpassa drycker, ändra namn på dina användarprofiler, tillreda kaffe direkt från soffan och läsa bruksanvisningen.Gör allt från dubbla Flat White & Cappuccinos till Doppio+ & Espresso.

Denna modell är även utrustad med LONG, ett kafferecept för alla oss i norden som älskar bryggkaffe. Den brygger då med lägre tryck under en längre tid, allt för att efterlikna en kaffebryggare.

Maestosa kan även brygga en hel kanna kaffe. Du kan även få Te-vatten i olika temperaturer.I den medföljande MixKaraffen kan du göra ljuvlig varm choklad.

Tillsätt mjölk och bryt ned några bitar av din favoritchoklad, vänta och njut.De"Longhis rörfria system innebär att allt malt kaffe går direkt till bryggenheten, utan att fastna på vägen. Detta gör att du alltid får färskmalet kaffe till varje kopp. .

Espressomaskiner från andra varumärken

WMF - Kitchen Minis Aroma Kaffebryggare

Espressomaskiner från WMF

Missa inga bra priser på Espressomaskiner från WMF.
De

Espressomaskiner från De'Longhi

Visa produkter inom Espressomaskiner från De'Longhi.
Dualit - Espresso Kaffemaskin Cafe Plus

Espressomaskiner från Dualit

Visa produkter inom Espressomaskiner från Dualit.
La Pavoni - Nuovo Kube Mill Cromo Kaffekvarn

Espressomaskiner från La Pavoni

Utforska allt inom Espressomaskiner från La Pavoni.
Ariete - Professional Espressomaskin med Kaffekvarn Silver

Espressomaskiner från Ariete

Visa produkter inom Espressomaskiner från Ariete.
Siemens - Automatisk Espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze

Espressomaskiner från Siemens

Här har vi samlat Espressomaskiner från Siemens.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024