Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Fungi Vas 12 cm Svart

Beställ Cooee - Fungi Vas 12 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Fungi Vas 12 cm Svart inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Den mindre modellen av Fungi med ränder som skapar en känsla av rörelse, som omsluter vasen och dina blommor på ett vackert sätt. Vasen finns i kulörerna svart, Sand och Linne samt i en mindre och en större modell.Tillsammans med formgivare Hanna Heino har Cooee Design tagit fram en collection skulpturer som för tankarna till skogen och naturen.

De organiska formerna kompleteras med den silkeslena ytan Cooee gjort sig kända för."Att vandra i naturen genom att samla grenar och stenar och få intryck av renhet och lugn återspeglas i subtila svampskulpturer. Skulpturen kretsar kring förändrade organiska former.

Se gärna också

Kay Bojesen - Marinsoldat Mörkblå/Vit -19%

Marinsoldat i bokträ designad av Kay Bojesen. Marinsoldaten är klädd i den traditionella blåa sjömansdräkten med hatten på sned och tillsammans med den randiga scarfen skapas ett vackert, nautiskt uttryck. Den här marinsoldaten blir en fin och charmig detalj till hemmet som förnimmer om livet till sjöss och vänskap.

Kay Bojesen blev inspirerad till att skapa denna eleganta marinsoldat efter att han själv seglade på det ryska lastfartyget Minsk som den enda registrerade passageraren. Efter resan beskrev han sjömännen som sina vänner och fartyget som hans hem, denna marinsoldat är en hyllning till resan, hans nyfunna vänner och hem.

Kay Bojesen har skapat flera uniformsklädda dekorationer som utger ett charmerande och trovärdigt uttryck, alla med sin egna historia. Detta kan vi se i bland annat fanbäraren, polisen och soldaten med gevär. Den här marinsoldaten blir ett fint tillskott till både samlingen och hemmet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Orrefors

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Eva Solo

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Kamado SUMO

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Root7

Se alla produkter