Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Fungi Vas 18 cm Linne

Beställ Cooee - Fungi Vas 18 cm Linne på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Fungi Vas 18 cm Linne inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Fungi har diagonala ränder som skapar en känsla av rörelse, som omsluter vasen och dina blommor på ett vackert sätt. Vasen finns i kulörerna svart, Sand och Linne samt i en mindre och en större modell.Tillsammans med formgivare Hanna Heino har Cooee Design tagit fram en collection skulpturer som för tankarna till skogen och naturen.

De organiska formerna kompleteras med den silkeslena ytan Cooee gjort sig kända för."Att vandra i naturen genom att samla grenar och stenar och få intryck av renhet och lugn återspeglas i subtila svampskulpturer. Skulpturen kretsar kring förändrade organiska former.

Se gärna också

Kähler - Astro Sagittarius 17 cm Vit -23%

Astro Sagittarius 17 cm, är en av de 12 olika stjärnteckenskulpturer som danska skulptören Malene Bjelke har skapat för Kähler. Varje Astroskulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med just det stjärntecknet och är tillverkade i vitt oglaserat stengods där det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna.

För skulpturen Astro Skytten är det ordet Idealist som kommer till uttryck i karaktären. Skytten är styrd av planeten Jupiter som står för expansion, glädje, lycka, ideal och drömmar om en bättre framtid. Skytten filosoferar gärna och älskar att formulera sig i ord. Skyttens utmaning är att vara grundad, ta det lugnt och inte vara ett offer för sina ideal och sin entusiasm utan se sakligt på omvärlden.

Kählers mångåriga figurhistoria har varit inspirationen för Malene Bjelke när hon har skapat Astroskulpturerna och på ett fint sätt fört vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Soppskålar

Soppskålar från Bitz

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Beka

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från de Buyer

Se alla produkter
Diskdukar

Diskdukar från Brabantia

Se alla produkter