Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Snowy Julgran 10 cm Sand

Beställ Cooee - Snowy Julgran 10 cm Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Snowy Julgran 10 cm Sand inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Allt julpynt behöver inte vara rött! Skapa dig en egen skog av härligt bulliga granar Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger.

Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter. .

Se gärna också

Kähler - Astro Sagittarius 17 cm Vit -23%

Astro Sagittarius 17 cm, är en av de 12 olika stjärnteckenskulpturer som danska skulptören Malene Bjelke har skapat för Kähler. Varje Astroskulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med just det stjärntecknet och är tillverkade i vitt oglaserat stengods där det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna.

För skulpturen Astro Skytten är det ordet Idealist som kommer till uttryck i karaktären. Skytten är styrd av planeten Jupiter som står för expansion, glädje, lycka, ideal och drömmar om en bättre framtid. Skytten filosoferar gärna och älskar att formulera sig i ord. Skyttens utmaning är att vara grundad, ta det lugnt och inte vara ett offer för sina ideal och sin entusiasm utan se sakligt på omvärlden.

Kählers mångåriga figurhistoria har varit inspirationen för Malene Bjelke när hon har skapat Astroskulpturerna och på ett fint sätt fört vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Serax

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Rörstrand

Se alla produkter
Fat unikat

Fat unikat från Vintage

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Outset

Se alla produkter